後花園的秘密基地 Urban Playground (Golden Pin Aw

案件類型

住宅公寓

案件預算

不公佈

設計風格

簡約風

案件坪數

不公佈

設計空間

主要建材
案例說明

城市之外,還有一處後花園。
坐落於田野之中,遠眺遼闊的海島,把世外桃源的美麗引入室內,以現代北歐的空間設計帶入生活之中,讓屋主與孩童擁有了一處秘密的遊戲基地,打開了生活的想像。

Corresponding the site contexture, the notched cabinets, just open the sunshine, air, and vision adequately.

At the moment of door opening, your breathe embraces the pace of life, and the temperature of life, again.

The corner hugs loneliness. Playfulness and rest are defined in a semi-openness. The parent-child playground forest steps into a secret kingdom of fictions, and all beautiful things that happen during a gathering assemble.

以簡約白色為基調,搭配木紋系列的地板、櫃體、面材來增加空間溫度,混搭工業感個性吊燈與跳色家具來妝點空間,並以半開放式的簾幕增加客餐廳與遊戲區的空間使用彈性,嘗試以清新趣味的傢飾擺設,為療癒系的居住空間點綴些許的活潑幸福感。

The corridor of dinning/kitchen becomes the intersection of Residency A and B. The setting of the structures redefines the core of the life.

Between two boxes, the connection is a light corridor. At the crossing point of day and night, the language and interactions settle here.

Seasons change. This secret base, will always be the last field of heart that consolidate the emotion.